Близки на загинали в катастрофата с хеликоптер с баскетболиста Коби Брайънт

...
Близки на загинали в катастрофата с хеликоптер с баскетболиста Коби Брайънт
Коментари Харесай

Вдовицата на Коби Брайънт спечели дело за $16 млн. заради снимки

Близки на починали в злополуката с хеликоптер с баскетболиста Коби Брайънт и неговата огромна щерка спечелиха дело против окръг Лос Анджелис за общо 31 милиода $, оповестяват международните организации. 

То бе заведено поради фотоси, направени от спасители на мястото на случая при започване на 2020 година

Окръжните управляващи ще би трябвало да изплатят 16 милиона $ на Ванеса Брайънт, вдовица на суперзвездата, както и $15 млн. на Крис Честър, който изгуби брачната половинка и щерка си. 

През септември 2020 година Ванеса Брайънт заведе дело в окръжния съд на Лос Анджелис с искане за обезщетение, откакто стана ясно, че чиновници на полицията и пожарната са споделяли фотоси от мястото на нещастието, на които се вижда тялото на брачна половинка ѝ и на 13-годишната им щерка Джиана.

В злополуката в Калабасас от 26 януари 2020 година починаха също брачната половинка и дъщерята на Честър, както и още петима души.

" На госпожа Брайънт ѝ става зле при мисълта, че заместник-шерифи, пожарникари и хора от общността са разглеждали фотосите на умрелия ѝ брачен партньор и мъртвото ѝ дете. Тя живее в боязън от това, че един ден децата ѝ ще се натъкнат в интернет на ужасяващите изображения ", се показва в правосъдния иск. 

Според публични представители на окръг Лос Анджелис " тежките прочувствени и душевен вреди “ не са нанесени от общината или от фотосите, а от самата злополука.

Адвокатите на вдовицата величието желаеха обезщетение от близо 42,5 милиона $ за Брайънт и 32,5 млн. за Честър.

Звездата на " Лос Анджелис Лейкърс " и 18-кратен участник в Мача на звездите почина на 41-годишна възраст. Той имаше пет трофеи на НБА, а през 2020 година беше определен за член на Залата на славата.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР